DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Technische Commissie werkt goed samen met de Gemeente

Het bestuur is trots op alle commissies die voor het nieuwe handbalveld met een mede op een financiƫle opbrengst gerichte activiteit bezig zijn. Maar net zo belangrijk is de Technische Commissie (TC) ter realisatie van het nieuwe handbalveld.

De TC bestaat uit: Anne de Groot, Jop van Lunen, Marc Vriend en Timo Groot namens het bestuur.

Deze Valken-mensen zijn bij elkaar geweest om vanuit de Valken ons “programma van eisen” op te stellen.
En om goed beslagen ten ijs te komen in het gesprek met de ambtenaren van de gemeente die het handbalproject begeleiden.

Dit eerste gesprek met de gemeente heeft inmiddels plaats gevonden op 24 maart jl. Er is over en weer, vanuit ieders eigen verantwoordelijkheden, gesproken over wensen en kaders in een open en constructieve sfeer. Alle door de TC ingebrachte aspecten zijn daarbij ook de revue gepasseerd.

De gemeente is verantwoordelijk voor de primaire sportvoorziening. Dat betreft het veld zelf met belijning, de doelen, een hekwerk rondom, twee ballenvangers achter de doelen en (conventionele) verlichting.

Onze wensen ten aanzien van LED verlichting, twee dug-outs, zitbanken, een digitaal scorebord en het betegelen van de grasoppervlakte die overblijft zijn in eerste instantie niet meegenomen. De gemeente heeft wel begrip voor deze wensen en bekijkt serieus of er mogelijkheden zijn om, zeker enkele wensen, te realiseren binnen het beschikbare budget. Een en ander is voornamelijk afhankelijk van de aanbesteding.

De gemeente maakt daarom dankbaar gebruik van ons voorwerk. De gemeente is nu bezig met de nadere uitwerking/ bestek schrijven etcetera, waarbij ook de TC het nodige huiswerk heeft. Allemaal met hetzelfde doel: een prachtig nieuw handbalveld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com