DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Dank aan balsponsors Hans en Ellen Timmer

Tegen Zaandijk waren Hans en Ellen Timmer de balsponsors. Na enkele weken genieten van rust en warmte in het Afrikaanse Gambia zijn ze weer terug in het frisse en winderige Nederland. In Gambia zijn ze al vaker geweest en dan proberen ze via Twitter, tegenwoordig X, Valken te volgen tijdens de wedstrijd. Dat er de vorige keer tegen MOC geen online verslag was omdat de vaste verslaggever moest helpen bij het Kroegsportspektakel, vonden ze dus wel jammer. Wij vinden het vooral een mooi idee dat Valken-aanhangers ook op hun verre vakantie-adres de club op de voet willen volgen.

De gesponsorde bal bracht Valken tegen Zaandijk een zwaarbevochten overwinning. Na afloop werd dat natuurlijk gevierd in de bestuurskamer, waarbij ook de in het eerste elftal spelende voorzitter van Zaandijk sportief aan tafel schoof. En ook Niels Timmer, aanvoerder van Valken 1, kon zijn vreugde niet bedwingen en stapte van de kantine nog even de bestuurskamer binnen om zijn geluk te delen met zijn ouders. En zo werd het weer een prachtige middag.

Dank aan de balsponsors Hans en Ellen Timmer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com