DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken pakt met 0-4 de periodetitel in Hauwert

Valken 1 speelde op tweede Paasdag het inhaalduel tegen Hauwert 65. Eerder kon dit uitduel begrijpelijkerwijs niet doorgaan vanwege het tragische overlijden van de trainer van de thuisploeg. Aangezien het duel naar voren werd geschoven, werd ook de beslissing in de strijd om de eerste periodetitel uitgesteld. Bij winst zou Valken de periodetitel pakken. Valken won afgetekend met 0-4 en daarmee is de periodetitel dus in de tas. Felicitaties aan de spelers en de technische staf. Laat de periodetitel voorlopig een rustig bezit zijn, want Valken doet volop mee om de ‘echte’ titel.

In Hauwert was er weer een mooie opkomst van Valken-publiek. In de eerste helft kon Valken het overwicht niet in doelpunten uitdrukken. Er waren wel kansen voor Jan Caspers, Twan van Dulmen (kopbal) en Joris Molenaar, maar pas kort voor de rust viel het eerste doelpunt. Joris Molenaar tikte de rebound binnen na een schot van Rick Boon waarbij de keeper de bal had kunnen vangen, maar doordat hij bal wegsloeg kwam deze voor de voeten van Joris Molenaar. De voorsprong was volkomen terecht.

Na rust had Valken de wind mee en stukje bij beetje werd de goed georganiseerde Hauwert 65-defensie afgebroken. Er volgden drie prachtige doelpunten. Een harde kopbal van Jan Caspers met uiterste precisie laag in de verre hoek na een vrije trap van Michael Helfensteijn, een gekrulde trap van veraf van Kor Mantel die eveneens heel nauwkeurig in de kruising belandde en een doffe knal van Brian Appelman van buiten de zestien. Het grote overwicht van Valken had meer doelpunten kunnen opleveren, maar 0-4 winst is overtuigend genoeg en dus goed voor de periodetitel.

Volgende week speelt Valken uit in Zaanstad tegen Rood-Wit Zaanstad. Ook daar zal hard geknokt, of liever nog goed gevoetbald moeten worden voor de overwinning. Komt dat zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com