Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – ALC

Jaap Laan en zijn zoon Erwin waren in het duel van Valken tegen ALC de gasten van het bestuur. Erwin Laan gaat doorgaans kijken bij Ajax, maar kon deze zondag erbij zijn en dat deed hij naar eigen zeggen om weer eens een keer ‘goed voetbal te zien’ omdat de Ajax-aanhangers dit seizoen natuurlijk niet verwend worden. Hoe goed gevoetbald kan worden, weet vader Jaap Laan trouwens altijd kleurrijk en overtuigend te vertellen, waarbij hij put uit de herinnering aan zijn eigen vroegere voetballoopbaan, met diverse kampioenschappen op rij. We willen het allemaal graag geloven. Het blijft immers altijd leuk om Valken aanhangers tot op hoge leeftijd enthousiast te zien over voetbal en de club. Erwin komt na zijn actieve tijd als voetballer minder vaak bij De Valken, maar steunt de club nog van harte. Toen Jaap Laan nog de lijnentrekker was, hielp Erwin zijn vader regelmatig daarbij. Kortom, zoals zo vaak, het bestuur had echte Valken-mensen over de vloer.

Helaas verloor Valken van ALC, waardoor het kampioenschap voor Valken behoorlijk uit zicht is geraakt. Daardoor zaten we na afloop toch een beetje beteuterd na te praten. Maar uiteraard was het gezellige bezoek over het geheel genomen geslaagd want dat mag nooit afhankelijk zijn van de uitslag van de wedstrijd. We bedanken Jaap en Erwin Laan voor de balsponsoring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken