Yulian en Usama maken spannende wedstrijd mee als Kanjer van de Week

Er stond veel op het spel bij de wedstrijd tussen Valken 1 en ALC 1. Voor de Kanjers van de week is zo’n duel dan natuurlijk ook spannend waarbij ze met spelers en technische staf de wedstrijd van nabij meebeleven. Yulian Korin en Usama Almohamed beleefden zo een indrukwekkende middag. Het 0-1 verlies was als uitslag natuurlijk teleurstellend, maar dat neemt niet weg dat Yulian en Usama een onvergetelijke middag hadden en met de bal vol met handtekeningen die ze uit handen van teammanager Piet Portegies uitgereikt kregen, vol trots huiswaarts gingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken