Gemeenschapsveiling pakt voor De Valken beter uit dan ooit

Dinsdagavond 30 april heeft het veilingcomité van de Gemeenschapsveiling aan alle deelnemende verenigingen en organisaties de bedragen uitgereikt die de veilingen in Wijdenes en Venhuizen hebben opgeleverd. De bedragen per deelnemende vereniging zijn een optelsom van de opbrengst van de clubkavels, de inzet van wijklopers en de verdeelsleutel op basis van de muntjes die kopers op de veilingen in de kokers konden stoppen.

De veiling leverde dit jaar een recordopbrengst op. In lijn met de algehele uitkomst pakte de veiling ook voor De Valken beter uit dan ooit. De Valken krijgt het prachtige bedrag van EUR 8513,75 uitgekeerd.

Voor alle deelnemende verenigingen en organisaties leverde de veiling een welkome financiële impuls. Felicitaties voor alle deelnemers en dank aan de leden van het veilingcomité voor hun inzet voor de lokale gemeenschap.

Veel dank aan Koos Laan die deze keer als coördinator (en wijkloper) namens De Valken actief was en samen met de andere wijklopers Irene Lakeman, Carola Vriend en Elly Sjerps voor De Valken daarmee van grote betekenis is. Ook dank aan de kopers van de kavels die met hun daarmee verkregen muntjes De Valken wilden steunen.

Op de foto zien we alle blije vertegenwoordigers van de verenigingen en organisaties die hun opbrengst trots laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken