Valken blijft steken op 2-2 tegen MOC en wint wel van Hauwert

Tijdens het Pinksterweekeinde speelde Valken 1 thuis tegen Hauwert. Met nog een bezoek van enthousiaste supporters van een rondreizende kermiskar, won Valken met 3-0. Doelpunten van Rick Boon, Luuk van Dulmen en Jan Caspers. Saillant detail: de broers Bart, Luuk en Twan van Dulmen speelden alledrie in de basis. Drie broers in de basis bij Valken 1, dat zal best lang geleden zijn.

Op de laatste speeldag, op 26 mei, wilde Valken de ideale uitgangspositie voor de nacompetitie afdwingen. Daarvoor was de tweede plaats nodig. Het had gekund want Rood-Wit Zaanstad speelde gelijk tegen ALC. Echter, Valken bleef zelf op 2-2 steken tegen MOC. Daardoor slaagde Valken niet in zijn opzet en zal het uit moeten spelen in de nacompetitie.

Dankzij de Stichting Ambulance Wens kon oma Bleeker het debuut van haar kleinzoon Lars Bleeker op de linksbackpositie meemaken. Sowieso waren er verhoudingsgewijs weer veel Valken-supporters in Midwoud. Zij zagen een open duel met goed tegenspel van MOC dat het gelijkspel ook wel verdiende. Bij Valken gingen aanvoerder Niels Timmer en Brian Appelman voorop in de strijd. Keeper Joost Volten had weer de nodige reddingen waarmee hij zich onderscheidde. Tegen MOC scoorden Rick Boon en Michael Helfensteijn de goals, maar er waren veel meer scoringskansen.

Valken deed zijn best maar miste wel wat overtuiging tegen MOC. De derde plaats in de eindrangschikking is over het hele seizoen zonder twijfel verdiend te noemen. Wie weet wat Valken nog klaar kan spelen in de nacompetitie. Zet hem op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken