Valken op zondag 2 juni naar vv Zwanenburg

Valken 1 speelt in de nacompetitie op zondag 2 juni tegen vv Zwanenburg, dat op de twaalfde plaats is geƫindigd in de derde klasse B. In deze nacompetitie is de inzet voor Valken promotie naar de derde klasse. De tegenstander streeft naar behoud van een plaats in de derde klasse. De winnaar van het duel zal hierna nog wel meer wedstrijden moeten spelen om dit doel te bereiken.

De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark in Zwanenburg in de Haarlemmermeer nabij Schiphol. Het sportpark is gelegen aan de Populierenlaan 44 in Zwanenburg. Het is wat verder weg dan gebruikelijk voor een uitwedstrijd van het eerste maar het zou geweldig zijn als Valken 1 op net zo veel publiek mag rekenen als gedurende de gehele competitie in de uitduels al het geval is. De wedstrijd begint om 14 uur. Valken 1 kan de steun van het trouwe publiek goed gebruiken en zal er alles aan doen om het seizoen in de nacompetitie een mooi vervolg te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken