Laatste bestuursvergadering van Ron

Afgelopen donderdag vond de laatste bestuursvergadering van Ron plaats. Hij is als secretaris opgevolgd door Simone Hand. Ron behoeft als icoon van de De Valken verder geen introductie. Bijna 20 jaar heeft Ron in het bestuur gezeten. We zijn Ron zeer dankbaar voor alles wat hij voor De Valken betekend heeft en zullen zijn expertise en humor in het bestuur zeker missen. Ron is dan wel vanaf nu uit het bestuur, maar zeker niet weg bij De Valken. Ron zal namelijk voorlopig verantwoordelijk blijven voor de sponsorzaken en zeker ook nog vaak bij de wedstrijden van Valken 1 aanwezig zijn. We gaan op een later moment nog officieel afscheid van Ron nemen als bestuurder, maar deze taart was alvast het voorproefje.

2 thoughts on “Laatste bestuursvergadering van Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken