Kantinerooster jeugd info

Beste ouders,

Bijgaand ontvangt u het kantinerooster voor 2022-2023. Ieder ouder komt per kind in principe een keer aan de beurt om een paar uurtjes mee te helpen bij de kantinewerkzaamheden. Het gaat daarbij voornamelijk om koffie en thee schenken of bijvoorbeeld een tosti maken. De frituur staat op zaterdag niet aan en er worden ook geen alcoholische dranken verkocht.

Wij willen u verzoeken goed op het rooster te kijken wanneer de naam/namen van uw kind(eren) op het rooster is/zijn vermeld. Wij gaan er vanuit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dag(en). Mocht u op de betreffende datum niet kunnen, dan verzoeken wij u om ZELF tijdig met iemand in het kantinerooster te ruilen, zodat de kantine in ieder geval bemand is. Graag vernemen wij deze wijzigingen ook van u, zodat wij de juiste mensen de informatie kunnen toesturen.

De ochtend start om 08.30 uur met iemand van de vaste kantineploeg en deze maakt vervolgens de middagploeg wegwijs. Voor de middagen staat in principe minimaal één ouder met kantine-ervaring. Mochten er ’s middags toch nog zaken zijn waar u niet uit komt, dan is iemand op het secretariaat aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een email van ons met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Deze tijden zijn afhankelijk van het aantal thuis spelende teams. Indien er wedstijden worden afgelast en de kantinedienst hierdoor vervalt, dan kan het zijn dat u opnieuw op een nog lege plek in het rooster wordt ingedeeld. Hierover ontvangt u dan uiteraard zo snel mogelijk bericht.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine!

Met sportieve groet,
Isabel de Wit en Nancy Beemster

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken