F1, geen, wel, geen en dan twee keepers

Eindelijk, na drie jaar, heeft er vorige week een speler aangegeven zich (voorlopig) op het keepersvak te storten. Dinsdag avond een extra keeperstraining, dat leek Kees wel wat. Helaas deze week kreeg hij van de dokter te horen, dat hij even rust moest houden, zonde, maar het is niet anders, Kees rust lekker uit kerel. We hebben je volgend jaar weer hard nodig!

Deze zaterdag dan, thuis tegen VVW Uit hadden we met 4-3 gewonnen, helaas weer een afmelding, weer een verdediger. Leon heeft de griep te pakken, een tegenvaller, Leon sterkte man, volgende week gaan we er weer voor.

Zo heb je geen keeper, zo heb je een keeper, zo heb je weer geen keeper, en zo heb je er wel twee!!! Ja je leest het goed, tegen VVW, de eerst helft, Harm in keepertenue deed fantastisch zijn best, toen kwam die corner, via Harm ging de bal de lucht, de bal komt tergend langzaam omlaag, lager, nog lager en daar, jawel daar staat hij, de tweede keeper, we noemen geen namen, maar die tweede keeper stond precies op de goede plaats en vangt de bal, voordat hij er zelf erg in heeft, keurig in beide handen. Langzaam drong het tot hem door dat hij een Valkenshirt droeg en dus niet met z’n handen aan de bal mocht komen. De scheids was terecht onverbiddelijk, een pingel. Helaas had de VVW speler geen Nederlands elftal syndroom en knalde bal links onderin de goal, Harm kansloos. 1-0 achter, deze stand bleef tot de rust staan.
Na de rust een duidelijke afspraak, we spelen met 1 keeper, Mitch mocht het pak aantrekken en maakte geen fout. De andere zes maakten ook geen fout en voetbalden alsof het kampioenschap gehaald kon worden, helaas wilde die bal er niet in, de keeper van VVW was uitstekend.
Zo bleef de stand dus 0 – 1, helaas pindakaas, daar gaat de derde plek, VVW stond namelijk 4e met 14 punten en wij 3e met 16 punten, al hebben wij wel 4 wedstrijden minder gespeeld.
Jongens nog 1 of misschien 2 wedstrijden dan gaan we de zaal in! De teams voor het zaalvoetbal zijn ingedeeld, hou de uitkijk in de gaten voor de datums.
Allemaal weer veel plezier deze week en tot volgende week, uit naar de Zouaven F1.