B1 krijgt geen loon naar werken

Hoi,
november al weer, ’s ochtends 09.00 uur vertrek naar SPIERDIJK, waar de mannen van St.George B1 klaar stonden op hun mooie complex.

Een duel vandaag in de onderste regionen, eindelijk een tegenstander welk ’te pakken’ moest zijn. Het werd een mooie, spannende en heel sportieve wedstrijd met een invalscheidsrechter die de regels heel goed kent. Een superscheids dus.

De opening was zeker voor ons, de bal ging goed rond en er werden diverse kansen gecreeerd. Jammer genoeg ontbrak het geluk en de scherpte om het tussen de palen te prikken. Een paar mooie afstandschoten gingen maar net naast of werden gepakt door de keeper. Het gevaarlijkste moment was eigenlijk nog de terugspeelbal die onder de voeten van de keeper doorglipte en maar net naast ging.

Op randje buitenspel ging George er vandoor en wist de 1-0 te scoren, tegen de verhouding in, maar ja.

De tweede helft hetzelfde beeld. Het bleef spannend. Vanuit een corner knikte de twee meter man simpel binnen, 2-0. Hierna kregen wij een penalty, keurig benut door Wessel. 2-1. Het beloofde een spannende slotfase te worden. Jammer genoeg gaf de superscheids een vrije trap aan George voor een ‘spraak-overtreding’. Laat maar zei een speler van de Valken tegen een collega, dat mag niet volgens de letter van de KNVB wet, dat buitenkansje werd keurig afgemaakt door een counter van George. Ze namen de bal snel terwijl nog in voorwaartse richting liepen. 3-1.

Balen natuurlijk, maar toch, we kijken terug op een heel leuke wedstrijd, waarin keihard gewerkt werd. Super jongens, de thuiswedstrijd tegen George moet een revanche worden.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken