45 + voetbal toernooien

De KNVB organiseert ook dit seizoen de 45+-toernooien. Speel mee met je maten van vroeger en schrijf je in! De toernooien vinden plaats na afloop van het reguliere voetbalseizoen en starten op 28 en 29 mei.

Spelers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen. Voor verenigingen een uitgelezen kans om niet-leden enthousiast te maken voor het 45+ voetbal.

Teams die zich inschrijven ontvangen een exclusieve en unieke (voetbal)helden kalender, die geheel in het teken staat van het totaalvoetbal uit de jaren zeventig.

Via voorrondes en districtfinales kunnen teams zich uiteindelijk plaatsen voor de landelijke finale, waar wordt gestreden om het Nederlands Kampioenschap 45+-voetbal.

Wat is 45+-voetbal?

45+ voetbal is een nieuwe voetbalvorm speciaal gericht op 45+’ers. Plezier hebben in het spel staat voorop bij het 45+ voetbal. Juist daarom zijn enkele spelregels aangepast. Zo wordt er bijvoorbeeld gespeeld in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 45 jaar oud zijn. Tijdens de toernooien duren de wedstrijden 20 minuten en mag er onbeperkt worden gewisseld, tevens is de buitenspelregel afgeschaft.

Meer weten over 45+-voetbal.nl? Kijk op Voetbal.nl/45plus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken