B1 simpel naar dubbele cijfers

Hoi Kanjer,
16 oktober 2011, het hoofdje verbranden in de zon. Wederom Holland ten voete uit, ’t kan vriezen, ’t kan dooien.

Vandaag, pas 14.00 uur, aantreffen op het industrie-terrein van Westerblokker, tegen de Blokkers B1.
We konden deze winnen, maar dat het zo makkelijk zou gaan hadden we niet verwacht. De eerste twee minuten stonden we ietwat onder druk, maar daar bleef het ook bij. De rest van de 78 minuten was voor de Valken.
Vooral in de tweede helft werd er goed gespeeld, mooie combinaties met mooie goals (of net niet) tot gevolg.

Na de wedstrijd vroeg ik de scheids hoeveel het geworden was. 1-10 was zijn antwoord. Nou volgens mij zat hij er wel een paar naast. Hij zei ook dat hij vlak na rust toch maar zijn boekje erbij pakte, hij kon het niet meer bijhouden. De 1-4 ruststand ging nog dacht hij…(het stond met de rust al 1-5 volgens mij..)

Maar goed, geen commentaar, de man in het zwart floot een uitstekende wedstrijd. Had totaal geen moeite met de pubers. Daartegenover ook weer kanjer gedrag van de 25 spelers op en rond het veld. Zij gaven ook geen aanleiding om er een slechte wedstrijd van te maken, harde maar faire duels gaven in dit najaarszonnetje een goed gevoel.

Met deze eindstand, 1-10, doen we goed mee in de tweede klasse. Zo tijdens de herfst-breek bezetten we toch maar mooi de tweede plek en dat voor een grotendeels eerste jaars groep. Klasse jongens, compliment naar de huidige trainer en naar de trainer van afgelopen jaar. Jullie zijn goed ‘gebracht’.

Nu even lekker vakantie, volgende week misschien nog een oefenpotje, hou hiervoor de site en e-mail in de gaten. Je weet maar nooit.